loading...
آموزش بورس در اصفهان|آموزش رایگان بورس
خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 29 سه شنبه 18 آذر 1399 نظرات (0)

 

در این پست، با تحلیل تکنیکال شتران، نماد پالایشگاه تهران در تاریخ ۰۵ آذر ۱۳۹۹ به آموزش تحلیل تکنیکال به صورت کاربردی و واقعی توسط استاد اکبر شریفی، عضو هیئت علمی خانه تدبیر و اندیشه می‏پردازیم.

تحلیل تکنیکال مادیرا در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۹

نماد شتران از سال ۱۳۹۱ در بازار بورس عرضه شده است که بعد از آن شاهد یک روند صعودی افزایشی هستیم و قیمت توانسته تا محدوده ۳۰۰۰ تومان رشد داشته باشد. روند صعودی ابتدایی با یک شیب ملایم همراه بوده اما از آذر ۱۳۹۸ به بعد یک حرکت پر شتاب صعودی مشاهده می گردد که این شتاب حرکت نشان دهنده هیجان بالای خریدار می باشد. در چنین مواقعی که موج های افزایشی ساختار پر شتاب و تند و تیزی دارند احتمال ریزش قیمت با همان ساختار وجود دارد.

در تایم فریم روزانه روند کاملا صعودی است و حرکت نزولی آخر می تواند یک ساختار اصلاحی ABC زیگزاگ باشد که ریز موج های حرکت A به صورت ۵ موج مشاهده می گردد. سپس با ترسیم فیبوناچی پروجکشن (۳ نقطه ای) بر روی موج A و شروع موج C و همچنین ترسیم فیبوناچی اصلاحی (Fibonacci Retracement) بر روی موج جنبشی قبل نواحی حمایتی انتهای این اصلاح به دست می آید.

اصلاح زیگزاگ - تحلیل تکنیکال شتران ۰۵ آذر ۱۳۹۹

با اضافه کردن اندیکاتور های MACD و RSI یک واگرایی منفی در انتهای اصلاح مشاهده می گردد. این واگرایی نشان دهنده ضعف فروشنده و شکل گیری قدرت خریدار می باشد. قیمت پس از نفوذ به PRZ اول با افزایش تقاضا و قیمت مواجه گشته است. سیگنال ورود سریع این نماد در قیمت ۱۰۵۰ تومان صادر گردیده است.

جهت مشاهده ادامه مقاله و مشاهده فیلم تحلیل به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

 

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 30 یکشنبه 16 آذر 1399 نظرات (0)

موسسه خانه و تدبیر و اندیشه با رسالت آموزش بورس هر هفته به تحلیل چند نماد پرداخته و نماد مورد نظر را از منظر تحلیل تکنیکال مورد بررسی قرار می‏دهد. در ادامه شاهد تحلیل تکنیکال مادیرا، نماد صنایع ماشین های اداری ایران در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۹ هستیم.

تحلیل تکنیکال خودرو در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۹

نماد مادیرا در تاریخ ۵ آذر ۱۳۹۷ به بازار بورس عرضه شده و از آن تاریخ قیمت وارد یک روند صعودی شده که توانسته تا محدوده ۶۲۰۰ تومان یک رشد بسیار عالی را تجربه کند. با توجه به تاریخچه کم این نماد صرفا می توانیم در تایم فریم روزانه نمودار این سهم را مورد بررسی قرار دهیم.

با توجه به ساختار موج های جنبشی و اصلاحی می توان یک سیکل ۵ موج جنبشی با قوانین امواج الیوت (به سبک آقای رابرت پریچر) مشاهده کنیم که بعد از تشکیل موج ۱ یک اصلاح به صورت پهنه دونده در قالب موج ۲ تشکیل شده و پس از آن موج ۳ با ریز موج های پنج موج مشاهده می شود که توانسته یک رشد قابل توجه را ثبت کند. سپس موج ۴ مجددا به صورت پهنه ظاهر گشته که یاد آور می شود با توجه به قوانین و راهنماهای الیوت می تواند اصلاح ۲ و ۴ هر دو به صورت زمانی باشد.

بعد از موج چهار یک حرکت پنج موج با ریز موج های فرعی جنبشی در سیکل انتهایی پنج الیوت مشاهده می گردد.

امواج الیوت - تحلیل تکنیکال مادیرا ۲۹ آبان ۱۳۹۹

به طور معمول در سیکل الیوت یکی از موج های فرعی ۳،۱ و ۵ می تواند به صورت امتداد ظاهر شود که در شمارش نماد مادیرا مشاهده می کنیم که موج پنجم ممتد می باشد.

جهت مشاهده ادامه مقاله و مشاهده فیلم تحلیل به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 41 سه شنبه 28 مرداد 1399 نظرات (0)

کارمزد خرید و فروش سهام در بورس ( کارمزد معاملاتی)

همان گونه که پیشتر گفته شد خرید و فروش سهام در بورس صرفاً از طریق کارگزاری های مجاز تحت نظارت سازمان بورس انجام می پذیرد . سهامداران در هنگام خرید و فروش سهام مبلغی را باید به عنوان کارمزد معاملاتی به کارگزاران خود پرداخت نمایند که بخشی از آن مربوط به خود کارگزاری و بخشی دیگر مربوط به نهادهای مربوطه می باشد.

جدول زیر نرخ کارمزد معاملاتی در بازار بورس را نشان می دهد.

در زمان خرید سهام، فقط کارمزد خرید از ارزش معاملات(حاصل ضرب تعداد خرید در قیمت خرید) کسر خواهد شد که با توجه به جدول فوق می بینیم در زمان خرید نرخ مالیات صفر می باشد.

۰/۰۰۳۷۱۲ × قیمت خرید × تعداد سهام = محاسبه کارمزد خرید

به عنوان مثال قصد خرید ۱۰۰۰۰ سهم یک شرکت به قیمت ۵۰۰۰ ریال را داریم کارمزد این معامله بصورت زیر محاسبه می شود:

۱۰۰۰۰ × ۵۰۰۰ × ۰/۰۰۳۷۱۲ = ۱۸۵۶۰۰

مبلغ ۱۸۵۶۰۰ ریال به عنوان کارمزد از ارزش کل معاملات کسر می گردد.

حال در هنگام فروش سهام که در هر زمانی انجام بپذیرد کارمزد فروش از ارزش معاملات ( حاصل ضرب تعداد فروش در قیمت فروش) کسر خواهد شد، که دراین نرخ مبلغ مالیات هم محاسبه گردیده است و مالیات تنها در زمان فروش سهام اخذ می گردد. با توجه به اخذ مالیات در هنگام معاملات بازار بورس، دیگر سهامداران نیازی به ارائه اظهارنامه مالیاتی(مالیات بر درآمد جهت سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار) نزد نهاد مربوطه نخواهند داشت.

۰/۰۰۸۸ × قیمت فروش × تعداد سهام = محاسبه کارمزد فروش

مشاهده  مهمترین پلتفرم های تحلیل تکنیکال

به عنوان مثال قصد فروش ۱۰۰۰۰ سهم یک شرکت به قیمت ۵۰۰۰ ریال را داشته باشیم کارمزد این معامله بصورت زیر محاسبه می شود:

۱۰۰۰۰ × ۵۰۰۰ × ۰/۰۰۸۸ = ۴۵۶۰۰۰

مبلغ ۴۴۰۰۰۰ ریال به عنوان کارمزد از ارزش کل معاملات کسر می گردد.

نرخ کارمزد معاملاتی در تمامی کارگزاران یکسان خواهد بود و فرقی نمی کند که شما با کدام کارگزاری فعالیت می کنید و حتی این نرخ در معاملات آنلاین، آفلاین، تلفنی و یا حضوری تفاوتی نخواهد داشت.

کارمزد معاملات در بازار فرابورس تفاوت چندانی با بازار بورس ندارد و تنها کارمزد معاملات خرید سهام به‌ جای ۰/۳۷۱۲ درصد رقم ۰/۳۶۳۲ درصد است و کارمزد فروش نیز مشابه بازار بورس است.

 

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 36 یکشنبه 26 مرداد 1399 نظرات (0)

حجم مبنا در بورس چیست؟

حداقل تعداد سهام یک شرکت است که باید در طول روز معامله شود تا قیمت پایانی سهم برابر با میانگین وزنی قیمت، بتواند تا ۵ درصد دامنه مجاز نوسان قیمت افزایش یا کاهش یابد.

بصورت ساده اگر قیمت پایانی یک سهام بخواهد تا سقف مجاز دامنه نوسان یعنی مثبت ۵ درصد و یا کف قیمتی منفی ۵ درصد در طول روز حرکت کند باید حداقل تعداد مشخصی از آن سهام در روز معامله شود که این حداقل تعداد را سازمان بورس برای هر شرکت تعیین می کند که به آن حجم مبنا گفته می شود.

در تصویر فوق حجم مبنای نماد فملی را مشاهده می کنید که عدد ۳۷۷۱۰۰۰ سهم را نشان می دهد این به معنی است که برای تغییر قیمت پایانی این سهام تا سقف و کف دامنه نوسان ۵ درصد باید حداقل ۳۷۷۱۰۰۰ سهم معامله شود. حجم معاملات نشان می دهد که در این نماد ۲۰۸ میلیون سهم معامله شده و این مقدار از حجم مبنا بالاتر است بنابر این قیمت پایانی سهام توانسته با توجه نوسان روز تا محدوده ۳.۵۲ درصد رشد داشته باشد.

هدف از تعیین حجم مبنا در بورس

حجم مبنا برای کنترل رشد بی‌رویه قیمت سهام در سال ۱۳۸۲ تصویب شد. هدف از تعیین حجم مبنا، این است که سرمایه گذاران اطمینان داشته باشند نوسانات قیمت سهام، در نتیجه خرید و فروش تعداد مشخص و قابل توجهی سهام صورت گرفته است، چرا که اگر حجم مبنا وجود نداشت، معامله حتـی چند عدد سهم یک شرکت، می تواند قیمت سهام این شرکت در بورس را تحت تأثیر قرار داده و منجر به تغییرات قیمت های غیرواقعی و کاذب شود.

مشاهده  معرفی سایت های بورسی بازار سرمایه

 

حجم مبنا و تاثیر آن بر قیمت پایانی

در مقاله انواع قیمت در تابلوی بورس در مورد قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی توضیحاتی اشاره شده است.

 

قیمت آخرین معامله (Close Price ) : قیمت آخرین معامله صورت گرفته بین خریدار و فروشنده در انتهای روز معاملاتی است.

قیمت پایانی : میانگین وزنی قیمت های معامله شده در بازه زمانی روز می باشد که حجم مبنا در محاسبه این میانگین تاثیر بسزایی دارد. قیمت پایانی دامنه نوسان روز بعد را تعیین می کند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 35 دوشنبه 13 مرداد 1399 نظرات (0)

 

 

 

یکی از سوالاتی که خیلی از کاربران برای ورود به بازار بورس برایشان مطرح می شود این است که چگونه بهترین کارگزاری را انتخاب کنیم؟ در این قسمت قصد داریم تا در مورد کارگزاری بورس و فاکتور های مهم در انتخاب بهترین کارگزاری بورس بپردازیم

کارگزار کیست؟

کارگزار به فرد یا سازمانی گفته می‌شود که واسط بین خریدار و فروشنده است و ارتباط لازم را بین آنها بوجود می‌آورد و در ازای آن حق‌العمل (حق کمیسیون)دریافت می نماید مانند : کارگزاری املاک – کارگزاری بورس – کارگزاری نشریات و…

یک کارگزار به ‌طور عام مجموعه‌ای از فعالیت‌های لازم بین خریدار و فروشنده را با توجه به مسئولیت قبلی که خریدار و فروشنده به او واگذار کرده‌اند انجام می‌دهد تا در شرایط مشخص و امن موضوع مورد معامله و هزینه‌های اصلی و جانبی آن تبادل گردد.

کارگزاری بورس کیست؟

کارگزاران بورس اشخاص حقوقی(موسسه یا شرکت) هستند که به نمایندگی از طرف مشتریان اقدام به خرید و فروش سهام و سایر اوراق بهادار پذیرفته شده در سازمان بورس می پردازد. انجام فعالیت کارگزاری نیازمند کسب مجوز تاسیس و فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار و عضویت در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و بورس مربوطه است.

کارگزاران بورس از طریق شعب منتخب خود به ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران می‌پردازد. این شعبه ها در شهری واقع شده است که سازمان بورس در آن شهر تالار بورس داشته باشد و چنانچه کارگزاری در شهری که تالاربورس اختصاصی نداشته باشد به ارائه خدمات سرمایه گذاری بپردازد این واحد نمایندگی تلقی می شود و نمایندگی ها سفارشات مشتریان را به شعبه ها ارسال می کنند تا خدمات لازم ارائه شود.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 42 یکشنبه 12 مرداد 1399 نظرات (0)

کاربرد تحلیل تکنیکال در بورس | خانه تدبیر و اندیشه

بازار بورس یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری محسوب می شود که افراد زیادی برای کسب درآمد و سرمایه گذاری، وارد آن می شوند.

موفقیت در این بازار به صورت اتفاقی یا تصادفی شکل نمی گیرد. شرط اساسی و لازم برای موفقیت در بازار بورس داشتن دانش و آگاهی است

برای خرید و فروش سهام در بازار بورس ایران، هر فرد نیاز به تحلیل وضعیت سهام مورد نظر خود را دارد تا اگر بر اساس تحلیل صورت گرفته به این نتیجه برسد که قیمت سهم در آینده صعود خواهد کرد آن سهام را خریداری نماید و یا اگر آن سهام را داشته باشد با تحلیل آینده سهم، زمان فروش را به دست آورد

شما با روش تحلیل تکنیکال که در ادامه صحبت خواهیم کرد، قادر خواهید بود با سرعت عمل بالا و با تحلیل نمودارهای سهام شرکت های مختلف نقاط ورود و خروج هر سهم را شناسایی کنید و تصمیم به سرمایه گذاری بگیرید.

مهمترین مزیت این روش عدم نیاز به دانش علوم مالی، اقتصادی و سیاسی است.

تحلیل تکنیکال

به کارگیری ابزارهای آماری مختلف برای مطالعه رفتار سهام و بررسی قیمت های گذشته آن با هدف پیش بینی آینده ی قیمت را تحلیل تکنیکال می گویند. در واقع تحلیل گران تکنیکال به دنبال تحلیل عوامل مختلف تاثیر گذار بر روی قیمت نیستند زیرا آنها معتقدند که تغییرات قیمت تابعی از عرضه و تقاضا است و هر عاملی که بر روی عرضه و تقاضای سهام تاثیر بگذارد در نهایت بر روی قیمت هم تاثیر گذار خواهد بود پس اگر بتوانیم فرآیند تغییرات قیمت را تحلیل کنیم در واقع توانسته ایم تمامی آن عوامل تاثیر گذار را (که گاهی دسترسی و تحلیل آنها بسیار سخت است) بررسی کنیم.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 51 شنبه 11 مرداد 1399 نظرات (0)

مهمترین پلتفرم های تحلیل تکنیکال

فعالان بازار سرمایه ایران و تحلیلگران تکنیکال، از نرم‌افزارهای مختلفی جهت تحلیل تکنیکال سهام استفاده می‌کنند.در این مقاله قصد داریم تا به معرفی مهمترین پلتفرم های تحلیل تکنیکال بپردازیم.این نرم افزار ها توسط شرکتهای متفاوتی طراحی و تولید می شوند.

در اینجا برخی از مهمترین نرم افزارهای تحلیل تکنیکال را به شما معرفی می کنیم

نرم‌افزار متاتریدر (MetaTrader)

نرم‌افزار متاتریدر (MetaTrader)

نرم افزار MetaTrader متعلق به شرکت MetaQuotes بوده و بروکرهای مختلفی آن را به عنوان نرم افزار معاملاتی خود برگزیده اند. برنامه متاتریدر (MetaTrader) یکی از معروفترین پلتفرم‌های تجاری امروزی است که برای انجام معاملات در بازارهای بورس و فارکس به کار می‌رود. بیشتر معامله ‌گران بر سادگی و راحتی کار با این پلتفرم تأکید می‌کنند.

در ایران کارگزاری مفید، پلتفرم این نرم افزار را خریداری کرده و در قالب مفید تریدر ۵ به صورت رایگان در اختیار تحلیلگران بازار بورس قرار داده است.در بخش زیر می توانید آموزش های مربوط به نرم افزار مفید تریدر که توسط موسسه خانه تدبیر و اندیشه ارائه شدند را در صورت نیاز استفاده نمایید.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 83 دوشنبه 16 تیر 1399 نظرات (0)

یکی از سوالاتی که هر فرد جهت ورود به بازار سرمایه با آن برخورد می کند این است که چگونه وارد بازار بورس شویم؟ در این مقاله ما شما را با راهنمای دریافت کد بورسی آشنا خواهیم ساخت و به شما برای رسیدن به پاسخ سوال که چگونه وارد بازار بورس شویم؟ کمک می کنیم.

قدم اول:دریافت کد بورسی

قدم اول در رابطه با این که چگونه وارد بازار بورس شویم؟ این است که اطلاعاتی در مورد کد بورسی و ساختار آن داشته باشیم و پس از آشنایی جهت دریافت به سامانه سجام مراجعه کنیم

کد بورسی چیست؟

در ابتدا به این سوال می پردازیم که کد بورسی چیست؟کد سهام‌ داری یا کد بورسی، شناسه ‌ای واحد است که از تعدادی حرف و عدد تشکیل شده است. هر فرد چه حقیقی چه حقوقی در سامانه اطلاعاتی بورس، بوسیله‌ این کد شناسایی خواهد شد.اشخاصی(حقیقی یا حقوقی) که دارای کد بورسی هستند می‌توانند از طریق سامانه معاملات آنلاین که کارگزاری در اختیارشان قرار می دهد نسبت به خرید و فروش سهام در بازار بورس اوراق بهادار اقدام کنند..همان‌طور که وقتی شما به بانک جهت افتتاح حساب مراجعه می‌کنید و یک شماره‌حساب انحصاری برای شما صادر می‌گردد و هیچ‌گاه شماره مزبور با فرد دیگری یکسان نخواهد بود، زمانی که شما تصمیم به سرمایه‌گذاری در بورس می‌گیرید با انجام مراحلی یک کد بورسی انحصاری دریافت خواهید نمود.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

نویسنده:اکبر شریفی

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 47 دوشنبه 16 تیر 1399 نظرات (0)

در این مقاله سعی داریم تا با موضوع درک بازار بورس شمارا آشنا سازیم که هرتیتر در بخش زیر برای شما آورده شده است با کلیک برروی هرعنوان می توانید به بخش مورد نظر هدایت شوید.

مفهوم بازار بورس ( Understanding the Stock Market)

بازار سهام چگونه کار می کند؟ (How the Stock Market Works )

فعالان بازار سهام (Stock Market Participants )

اهمیت بازار بورس اوراق بهادار (Significance of the Stock Market )

قیمت سهم چگونه تعیین می شود؟ (? How is Share Price Determined )

عرضه و تقاضای بازار سهام ( Supply and demand of the stock market )

سرمایه گذاری در سهام و کسب سود ( Investing in stock and earning profits )

 

 

درک بازار بورس

مفهوم بازار بورس ( Understanding the Stock Market)

در حالی که امروز تقریباً همه چیز را بصورت آنلاین می توانید خریداری کنید ، معمولاً برای هر کالایی بازار مشخصی وجود دارد. به عنوان مثال ، مردم جهت خرید منسوجات چوبی و مبلمان برای تغییر دکوراسیون منزل به بازار های مبلمان در سطح شهر مراجعه می کنند و برای تهیه مواد غذایی معمولی خود به فروشگاه های محصولات غذایی می روند.

چنین بازارهای اختصاصی به عنوان سکویی عمل می کنند که خریداران و فروشندگان بی شماری در آن یکدیگر را ملاقات و تعامل می کنند تا امکان معامله برایشان فراهم شود. از آنجا که تعداد شرکت کنندگان در بازار بسیار زیاد است ، خریدار از قیمت مناسب آن کالا اطمینان می یابد. به عنوان مثال ، اگر در کل شهر فقط یک فروشنده مبلمان وجود داشته باشد ، او این آزادی را خواهد داشت که هر قیمتی را که بخواهد تعیین نماید، زیرا خریداران دیگر جایی برای خرید ندارند. اگر تعداد فروشندگان مبلمان در یک بازار مشترک زیاد باشد ، آنها برای جذب خریداران مجبور هستند در مقابل یکدیگر رقابت کنند. خریداران نیز با انتخاب مناسب ترین قیمت از میان محصولات متنوع با قیمت های مختلف، باعث می شوند آن را به یک بازار عادلانه با شفافیت قیمت تبدیل کنند.

حتی در هنگام خرید آنلاین از فروشگاه های اینترنتی ، خریداران قیمت های ارائه شده توسط فروشندگان مختلف را در همان وب سایت خرید یا در وب سایت های مختلف برای بدست آوردن بهترین قیمت ، مقایسه می کنند و فروشندگان مختلف آنلاین را وادار می نمایند که بهترین قیمت را ارائه دهند.

بازار بورس اوراق بهادار، یک بازار مشخص برای خرید و فروش انواع اوراق بهادار(مانند سهام، اوراق مشارکت، اوراق بدهی، صندوق های سرمایه گذاری و …) در یک فضای تحت کنترل همراه با نظارت ، ایمن و مدیریت شده است.

بازار بورس صدها هزار نفر از فعالان بازار را که مایل به خرید و فروش سهام هستند ، دور هم جمع می کند این کار باعث می شود قیمت گذاری عادلانه و شفافیت در معاملات تضمین شود. در گذشته خرید و فروش سهام بصورت حضوری و با صدور برگه سهام فیزیکی مبتنی بر کاغذ انجام می شد ، حال با وجود بستر اینترنت و سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری شرایط خرید و فروش سهام بصورت آنلاین انجام می شود.

 

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

نویسنده:اکبر شریفی

خانه تدبیر و اندیشه بازدید : 37 شنبه 14 تیر 1399 نظرات (0)

سهم چیست؟

 

سهم قسمتی از سرمایه شرکت است که مشخص کننده میزان مشارکت تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت می باشد که درواقع کوچکترین واحد مالکیتی یک شرکت ، سهم گفته می شود.

سرمایه شرکت های سهامی را به قسمت های برابر و مساوی تقسیم می کنند تا تعداد سهام یک شرکت مشخص گردد. برای این کار از فرمول زیر استفاده می شود.

طبق قانون تجارت ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ریال می باشد بنابر این سرمایه کل شرکت تقسیم بر عدد ۱۰۰۰ ریال می شود تا تعداد سهام کل شرکت مشخص شود.

جهت مطالعه ادامه مقاله به وب سایت خانه تدبیر و اندیشه مراجعه نمایید.

تعداد صفحات : 6

درباره ما
Profile Pic
موسسه خانه تدبیر و اندیشه در سال ۱۳۸۸ شروع به فعالیت کرد . محور اولیه آموزشها سواد مالی بود . سال ۱۳۸۹ دوره سهامدار موفق تدوین و معرفی گردید .هدف از تاسیس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه آموزش های مربوط به سرمایه گذاری در بازار های مالی نظیر بورس اوراق بهادار می باشد آدرس وب سایت:www.tadbirhome.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 56
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 44
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 123
  • بازدید ماه : 330
  • بازدید سال : 2,924
  • بازدید کلی : 8,687